Ma adresez atat gurmanzilor care vor sa incerce ceva nou cat si celor traditionalisti care nu se pot lipsi de mielul de Paste.Dupa sarbatorile pascale fiecare dintre noi gasim uitat in congelator o bucata de coasta , o pulpa , etc. Deja fiind satui de clasica friptura de miel la cuptor sau ciorbita de miel putem incerca ceva inedit care atentie , provoaca dependenta :)
Ingrediente : carne miel app. 1,5 kg
1/2 kg orez
4 lingurite vegeta sau delikat
1 lingurita curry
100 gr. muguri de pin ( se gasesc in market sau magazinele cu specific oriental)
500 gr. iaurt de oaie (personal folosesc un iaurt de bivolita amestec cu oaie , e deosebit de cremos )
Preparare : daca aveti posibilitatea , fierbeti orezul in aburi , daca nu , eu personal il fierb in cuptor pentru a nu se terciui , pur si simplu pun apa deasupra si 2 lingurite de vegeta plus lingurita de curry si il dau la cuptor pana se evapora toata apa .Separat fierbem bucata de miel in apa suficient cat sa se desprinda extrem de usor de pe os Adaugati la fierbere celelalte 2 lingurite de vegeta..Verificati tot timpul sa fie apa suficienta deoarece vom folosi supa rezultata , pastrati cca. 1 litru.
Scoateti orezul pe un platou , amestecati cu mugurii de pin trasi usor prin tigaia de teflon fara ulei , presarati pe deasupra fasiile de carne .In supa rezultata in urma fierberii adaugati iaurtul si omogenizati bine.
Se serveste in boluri si se adauga dupa preferinta supa amestecata cu iaurt.
Sugestie : pe mici farfurioare se pune o pelicula de ulei de masline si deasupra o lingurita de pasta de ardei iute rosu. Pofta mare !
24 de comentarii:
Am incercat-o si eu , e pur si simplu delicioasa . Si un sfat nesolicitat daca mi-e permis , am adaugat iaurtul putin cate putin amestecand incontinu in asa fel incat supa a iesit foarte omogena si cremoasa.
Nu, nu puteti folosi fotografia la care v-ati referit, pe blogul dumneavoastra. Va multumesc pentru interes, care este reciproc.
...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...
desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ
TE SIGO TU BLOG
CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...
AFECTUOSAMENTE
PAPRIKA
ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE BLADE RUNNER, CHOCOLATE, EL NAZARENO- LOVE STORY,- Y- CABALLO,
José
ramón...
qué delicia!!! te invito a :
http://casadoresdesensaciones.blogspot.com/
http://entrelosrincones.blogspot.com/
un abrazo..
sono contenta di girare tra i blog e vedere il tuo con nuove ricette molto gustose.
Ce bunatate de mancare ai facut!!! yamy yamy.
Multumesc ! Chiar e mai buna decat arata .
Hummm... Te convido pra visitar meus blogs: palavrasdearvoresalheias.blogspot.com e blogdaucha.blogspot.com
Lovely blog! Yummy ..yummy!
Have a great Tuesday!
B
p.s. urmariti>> you!
urmariti>>>Betty!
Deliciosa!
Grazie tanto!
~B :)
I'm drooling here~YUM*
Mielul e pe placul meu! foarte bun si arat foarte bine!yummy!!!
Estive aqui no teu blog e gostei muito de tudo, estarei seguindo vc, aguardo uma visita sua, bom dia.
I love pine nuts! This is going on my must try list. I looks so delicious!
brava!
Ai un blog minunat, cu retete minunate. plăcea să ştiu mai multe despre bucataria ta. fericit pentru a vă urmări, de asemenea.
Ho appena scoperto il tuo blog e mi è piaciuto le ricette che si sono molto interessanti, con il suo permesso diventare un seguace di tuo per saperne di più sulla cucina
Mil besosss
Gr8 blog space and yummy recipes :) Luv them all ....
Please visit my blogspot for interesting Indian Cuisines.
Cheers n Happy Cooking!
Satrupa
http://satrupa-foodforthought.blogspot.com
Qué buen poema y que blog tan currado, una delicia.
mmm!
que receta tan deliciosa!!!
seguro que está riquisima :)
enhorabuena y que tengas feliz día
:)
Olá conheci seu blog atraves de outro que sigo e gostei muito parabéns. se quiser me fazer uma visita também seja bem vinda. Abraço
foarte ,foarte buna,delicioasa in adevaratul sens al cuvantului
Very effectively written information. It is going to be invaluable to anybody who usess it, including myself. Keep up the good work – for sure i'll take a look at extra posts.
La romanica nu s a auzit inca de orez biryani sau alte cHestii din astea?. ..maqlooba si etc??
Trimiteți un comentariu